|
| prezantohuni | |
|
+6likom Driniiiii denisi Agroni socratus Matrix 10 posters | Autori | Mesazh |
---|
Matrix oficer
| Titulli: prezantohuni 3/22/2009, 16:19 | |
| [b]prezantohuni te gjithe
Edituar për herë të fundit nga Matrix në 3/28/2009, 11:00, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | socratus
| Titulli: Tungjatjeta 3/27/2009, 23:35 | |
| Tungjatjeta te gjitheve
Jam socratus 28 vjecar nga prishtina
Mirem me Design teologji dhe psikologji | |
| | | Agroni luftetar
| Titulli: Re: prezantohuni 3/29/2009, 08:57 | |
| pershendetje
un jam agroni, jetoj ne itali por tashi ndollem jasht, me pelqen te ulltoj e gjat veres te marr dill gjith diten | |
| | | denisi
| Titulli: Re: prezantohuni 3/30/2009, 00:38 | |
| Pershendetje Denisi,jetoj ne Durres,kam mbaruar shkollen e mesme Harry T. Fultz dega biznes, vazhdoj fakuletin Ekonomik ne Tirane,viti 3, part-time, punoj te Sigurimet Shoqerore Durres | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 3/30/2009, 00:40 | |
| - denisi shkruajti:
- Pershendetje
Denisi,jetoj ne Durres,kam mbaruar shkollen e mesme Harry T. Fultz dega biznes, vazhdoj fakuletin Ekonomik ne Tirane,viti 3, part-time, punoj te Sigurimet Shoqerore Durres mirseerdhe deniso | |
| | | Agroni luftetar
| Titulli: Re: prezantohuni 3/30/2009, 01:04 | |
| - denisi shkruajti:
- Pershendetje
Denisi,jetoj ne Durres,kam mbaruar shkollen e mesme Harry T. Fultz dega biznes, vazhdoj fakuletin Ekonomik ne Tirane,viti 3, part-time, punoj te Sigurimet Shoqerore Durres pershendetje denisi mir se erdhe ne forumin bashkimi kombetar | |
| | | Driniiiii
| Titulli: Re: prezantohuni 4/3/2009, 22:31 | |
| Une jam Driniiiii buroi ne Kosov ne Lum bashkohem me vllavin tim drinin e zi ne Fjerz na bshkangjitet edhe Valbona e cila na ben te fuqishem, ne Koman na kan ber nje barjer, e ne te hidhruar nga ajo barjer kemi formu liqenin e Komanit, dhe me nje udhe e dy pun beim edhe ndrieimin e populit, hahahah leshohem te posht dhe ne Shkodren e lasht na bashkohet Buna e nga Shkodra deri ne det jemi edhe me te fort, ne pranver mashtroim peshkun Krap e ja sjellim popullit,hahaha shum pasna shkru mos harroni ta lexoni. Une jom lindur ne Kosov e rrit rrugve te evropes, si hobi kam mbledhjen e fotove te vjetra, e hobi im i dyt eshte levizia nga nje vend ne tjetri. Aiiiiiiiiiiiiiiii roman pasna shkruar! | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 4/3/2009, 22:34 | |
| - Driniiiii shkruajti:
- Une jam Driniiiii buroi ne Kosov ne Lum bashkohem me vllavin tim drinin e zi ne Fjerz na bshkangjitet edhe Valbona e cila na ben te fuqishem, ne Koman na kan ber nje barjer, e ne te hidhruar nga ajo barjer kemi formu liqenin e Komanit, dhe me nje udhe e dy pun beim edhe ndrieimin e populit, hahahah leshohem te posht dhe ne Shkodren e lasht na bashkohet Buna e nga Shkodra deri ne det jemi edhe me te fort, ne pranver mashtroim peshkun Krap e ja sjellim popullit,hahaha shum pasna shkru mos harroni ta lexoni.
Une jom lindur ne Kosov e rrit rrugve te evropes, si hobi kam mbledhjen e fotove te vjetra, e hobi im i dyt eshte levizia nga nje vend ne tjetri. Aiiiiiiiiiiiiiiii roman pasna shkruar! mire se erdhe o Drin, dhe u bashkangjite me token shqiptare hahaha | |
| | | likom
| Titulli: Re: prezantohuni 4/4/2009, 12:16 | |
| | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 4/4/2009, 13:41 | |
| mireseerdhe ,shpresoj qe te interesoje bashkimi kombetar ashtu si na intereson neve | |
| | | Albania
| Titulli: Re: prezantohuni 4/5/2009, 00:09 | |
| Mirese ju gjeta ne kete forum | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 4/5/2009, 00:10 | |
| - Albania shkruajti:
- Mirese ju gjeta ne kete forum
mireseerdhe | |
| | | Albania
| Titulli: Re: prezantohuni 4/5/2009, 00:21 | |
| Faleminderit per mikepritjen | |
| | | Agroni luftetar
| Titulli: Re: prezantohuni 4/5/2009, 00:28 | |
| | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 5/19/2009, 00:47 | |
| miresevini ne forumin tone , pershendes anetaret e fundit te rregjistruar , | |
| | | lepurushja-syjeshile
| Titulli: Re: prezantohuni 5/25/2009, 22:38 | |
| un ,jam driona ,jam 19 vjece dhe studioj ne itali | |
| | | fano
| Titulli: prezantohuni 7/15/2009, 04:59 | |
| pershendetje nga ilirida shkup ju pershendes te ghithve | |
| | | Matrix oficer
| Titulli: Re: prezantohuni 7/15/2009, 19:39 | |
| - fano shkruajti:
- pershendetje nga ilirida shkup ju pershendes te ghithve
pershendetje fano, mireserdhe ne forumin tone, shpresoj te japesh idete e tuaja ne kete forum , Aldo | |
| | | kristo ballauri
| Titulli: Re: prezantohuni 10/15/2009, 18:01 | |
| Pershendetje te taneve!
Ne se kombi shqiptar ka rrojte ka kene vetem gjuha ajo qe ka bashkuar zemnat tona. Dhe per kete i falemi te pareve tane qe e rujten kete gjuhe te lavduem te zotit dhe e percuellen deri me sot ku Shqipet mund te shqujn njani tjetrin midis mes miliarda njerzve.
Ju faleminderit dhe pa tjeter qe jem i lavdrum me qene Shqiptar! | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: prezantohuni | |
| |
| | | | prezantohuni | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |